Muhahaha!

Jag och Familjen firade Halloween på Stanley's, så sjukt kul att se andras kostymer!! Såg en sjukt läskig slaktare, en doktor, en Blue Man och många fler kreativa dräkter. Min mobil var lite dum så tog inte särskilt många kort på krogen.

Här är några iaf:

 

 



Have a scary Halloween!!

Hoo-Haa!

Skägg

GOD MORGON.

Nu ska jag sätta på Vakna med The Voice så att jag kan vakna till lite. Ska åka hela vägen till Vaxholm idag och hälsa på Halumi så att vi kan börja vår "Kvarteret Skatan"- dag haha!

Nice, SHM sattes på nu.

Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza

Hoo-Haa!

Onsday

Tjululu och god morgon!

Vaknade för någon timme sen, men inte ätit frukost än. Jag brukar typ alltid hänga kvar i sängen runt 2h efter att jag vaknat och leka med laptopen (HAHA märkte ni att allt rimmade där?)

Lyssnar på Vakna med The Voice, de har snackat om nåt äckligt danskt snack, typ Fläskesvaer, var typ flera som tappade frukostaptiten som lyssnade på det.

Bionytt.se
har typ krashat eller nåt (inte hemsidan utan panelen där man skriver nya inlägg). Är nåt konstigt med php-koden och så står det "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted" när man ska in på admin-panelen, totally weird men har bett Pojkvän titta på det där efter jobbet.

Halumi var skum igår! När jag satt och åt middag så ringde hon och sa att hon behövde snacka men jag var mitt uppe i middagen så sa att jag skulle ringa senare på kvällen. När jag ringde senare på kvällen så var hon jätte hemlighetsfull och sa att hon inte kunde ta upp det då och att hon skulle ringa mig när hon vaknade idag. Så nu sitter jag ivrigt och väntar på att hon ska ringa, otroligt spännande.

Hoo-Haa!

Kväll

Hellu!

Nu är jag hos mamma, ska sova över här, pallar inte åka hem såhär sent, speciellt inte när det är feta våldtäktsparken utanför huset där jag bor.

Är rätt skönt ändå att sova över hos mamma och småsyskonen, tog t.ex precis världens längsta dusch och använde alla sorters tvåler och specialkrämer som det fanns att använda, så nice!

Varför jag är här är för att mamma anordnade en middag åt Kusin O som annars pluggar i Amsterdam. Det blev så sjukt god mat, dock är det så nästan alltid.

Är inte så jättesugen på att blogga så jag avlsutar där just nu.



Hoo-Haa!

Tisdag

Good morrow!

Vaknade typ nyss ur en jättehärlig dröm, jag och Pojkvän befann oss i en liten roddbåt mitt i ett klarblått vatten i nåt exotiskt land och rodde runt med var sin drink i handen (vet inte hur man ror och dricker drinkar samtidigt men det gick rätt bra i drömmen i alla fall).

Just nu är jag hemma hos Pojkvän men ska till mamma och äta middag med henne och några kusiner, bl. a. Tiny som också har en blogg. Ska väl blir trevligt, jävligt långt att åka bara, men det är det nog värt.

Igår meckade vi (Pojkvän & Co) på Krusty the Bus, Pojkväns husbil som vi ska roadtrippa till Afrika med. Hann inte göra så mycket dock eftersom alla var skittrötta och jättekalla, vi satte in ett litet oljedrivet element men bilen läcker typ ut värmen så det hjälpte inte. Vi hann med att sätta högtalare på plats iaf, de fick sitta i skåpen och för att det skulle höras ut från skåpen så satte vi högtalarna upp och ner och borrade sedan några små hål i botten på skåpet.

Nu ska jag fortsätta skriva om filmer på Bionytt.se, just nu skriver jag om Zach Galifianakis senaste film "Due Date" med Robert Downey Jr. också i huvudrollen.

Hoo-Haa!

Facemash

God kväll, god kväll!

Nu har jag och Pojkvän precis kommit hem från vår date night. Det blev Pizza Hut och bio på Heron ^^

Vi såg The Social Network eller "Facebook-filmen", den var riktigt bra faktiskt. Det är intressant att veta hur allting startade och vad han baserade hela idén på samt hur det utvecklade sig. Justin Timberlake har en ganska bred roll i filmen vilket jag verkligen inte hade räknat med.

Nu ska jag jobba lite med hemsidan, har typ hur många filmer som helst att skriva om!

Hoo-Haa!

Party over

Igår blev det impulsfestande. Började på Dovas med Halumi runt halv sex, hon skulle jobba idag så vi gick därifrån runt halv tio. Vi drack runt fyra glas vitt så var ganska rolig när jag kom hem. Hade dock inte lust att stanna hemma så runt tolv började jag åka mot Södertälje för att möta upp Pojkvän och hans kompisar på Flamingo i Södertälje.

Idag ska jag och Pojkvän ha Date Night, ska bli riktigt mysigt med middag och bio. Vi ska se The Social Network med Mark Zuckerberg. Klart man ska se Facebook-filmen :P



 

Hoo-Haa!


Online Väckarklocka

Ska tälla larm på datorn också, litar inte riktigt på mitt mobilalarm, det har hänt flera gånger att det inte har gått igång.

Jag brukar gå in på Kukuklok, det finns givetvis andra sidor också som har väckarklockor men den här är lite roligare. Man kan t.ex välja vad för ljud man vill vakna till. Jag tycker det är ganska mysigt med tuppen :P



Hoo-Haa!

Öööö

Gud så trött jag är. Måste nog sova snart, ska upp rätt tidigt och hämta brorsorna hemma hos mamma. Ska bjuda dem på "Dumma Mej" som går i 3D imorgon!

Har precis skrivit klart om en till film på Bionytt.Se nämligen den sista Saw-filmen "Saw 3D", gå gärna in dit och läs och titta på trailern, du kan lämna kommentarer, tipsa om filmen på facebook och twitter, sen kan du även boka biljetter via hemsidan.

God natt.


 

 

Hoo-Haa!


Raspberry Grudge

Hemma!

Det var riktigt trevligt på Grill faktiskt! Emma, Sandra och en ny tjej som heter Anna var också där. Verra blev glad över presenten, hon hade faktiskt tänkt köpa en klockradio förut och så var jag så grym som kunde läsa hennes tankar att hon nu slipper hon köpa en.

Köpte en kyckling-ceasar-sallad där som Emma tyckte smakade skitskumt men jag tycker den var god, hoppas innerligt att det inte var något skumt med kycklingen! Sedan beställde vi in lite drinkar. Jag körde på en Raspberry Fudge och Sandra och Verra tog var sin Hallon- Mojito (112:-/drink så det är inte så mycket dyrare än andra ställen).

Ska ta och söka lite kurser inför våren nu so I gotta go.

Trevlig kväll på er :)

 

Hoo-Haa!





Bråttom!!

Nu har jag vart på banken och t.o.m hunnit handla lite mat. Måste skynda och fixa mig nu för att sedan dra iväg och träffa Verra & Co. Note to self: Glöm inte presenten!!

Hoo-Haa!

Batra är bättra

Hoo-Haa!




Bank

Fan då. Jag måste ju förbi banken och ta ut pengar! Glömde min plånbok hemma hos Pojkvän och orkade inte åka tillbaka och hämta den. Där i finns leg, visat och busskortet. Men kan ersätta det mesta med pass och bank, liiiite dyrt att åka på sms-biljett dock.

Hoo-Haa!

God morgon

Har hämtat mig från snöchocken nu och ligger i min säng och kollar på djurprogram typ (youtube).

Jag kommer ihåg förut när jag fortfarande kollade TV, söndag förmiddagar så kunde jag typ fastna i timmar framför Animal Planet eller Discovery Channel. Tycker sånt är skitintressant, speciellt om det handlar om typ giftiga eller farliga djur. Veterinärsprogrammen hatade jag dock, eller den där serien när de skulle rädda en massa djur, det var också skittråkigt.

Jeff Corwins program var rätt roliga, gillade inte den där Steve Irwin särskilt mkt faktiskt.

***

Det är nog dags att hoppa in i duschen snart, ska ju ta en drink med Verra vid fem tiden för att fira hennes B-Day. Köpte presenten igår, den är ganska klockren. Frågade henne vad hon önskade sig och hon sa "något praktiskt" så den här presenten blir nog perfekt.

Hoo-Haa!






Flingor

JÄVLA SKIT!

Dags att dra snart?

Hoo-Haa!


Det här med minnen

Det är ganska mysigt att läsa sina gamla blogginlägg. Läste några som jag gjorde 2007 när jag fortfarande gick i gymnasiet och bodde hemma. Hade en ganska mörk period då; bråk med familjen, kämpigt i plugget, tjafs med pojkvännen. Det är tur att man hade (och har) vänner. I ett inlägg skrev jag att Halumi var den enda som kunde få mig på bra humör och om inte hon var i plugget så ville inte jag heller vara där.

Det finns ett inlägg där jag seriöst funderade på att göra slut med Pojkvän, men det står inte varför, bara nånting han hade gjort.

Hmm de bitarna var ganska svåra för mig att läsa, är inte sådant man vill minnas direkt. Skrev mycket om mammas manipulationer och hur sjukt det skulle kännas att flytta ifrån ett hus man bott i 14 år. Nåja, det där har jag väl egentligen lagt bakom mig, likaså allt tjafs.

Nuförtiden har jag det riktigt bra, det enda jag saknar är mina småbröder men vi ska iaf på bio på lördag och se "Dumma Mej" i 3D!

Nu är jag väldigt trött och tänker på en massa som jag egentligen inte har ork för att tänka på. Är förmodligen sånna grubblerier som framkallar ångesten över att sova kan jag tänka mig.


Hoo-Haa!

Natten är ung, tiden ståår still...



Kan verkligen, verkligen inte sova. Har alltid en sådan jäkla ångest över att sova ensam. De enda gångerna jag kan somna lugnt och tryggt är när jag sover med Pojkvän.

Jag ska nog ta och försöka hitta en serie att kolla på. Har börjat kolla lite grann på Bear Grylls serierna men är sugen på lite komedi.

Hoo-Haa!

I am

I am timid and
I am oversensitive
I am a lioness
I am tired and defensive
You take me in your arms
And I fall into you
I have insecurities
You show me I am beautiful

Love me or leave me

Just take it or leave it
It's not that I'm needy
Just need you to see me

Take me, free me, see through to the core of me

Take me, free me, there will be no more pretending

Mmmm...


I am temperamental and

I have imperfections and
I am emotional
I am unpredictable
I am naked
I am vulnerable
I am a woman
I am opening up to you

Love me or leave me

Just take it or leave it
It's not that I'm needy
Just need you to see me

Take me, free me, see through to the core of me

Take me, free me, there will be no more pretending

Now I stand before you with my heart in my hands

I'm asking you to take me just the way that I am
Please lay down your arms, do you know me?
Make me feel safe from harm

Take me, free me, see through to the core of me

Take me, free me, there will be no more pretending

I am temperamental and

I have imperfections and
I am emotional
There'll be no more pretending

Mmhmm...

Men svårt

Jaha, Bilddagboken försöker göra det svårt för en att ladda ner bilderna. Jävla nerds. Nåja, iaf, man högerklickar bara, trycker på bildinfo och sen kollar man efter .jpg-filen, kopierar adressen, matar in adressen i en ny flik och sen är det bara att ladda ner som vanligt.

HOO-HAA!

Toodles!


Hacked

YES!

Nu kom jag in, ska bli kul att se alla gamla bilder ^^

Brr!

Förstår inte... jag har mjukisbyxor, linne och hoodie på mig plus att jag är inomhus, i mitt lilla rum, och ändå så fryser jag!? Kanske börjar bli sjuk :S Not okay.

Något annat som inte är okej är att jag inte kommer åt mitt konto på Bilddagboken. Använde det för tusen år sen under en lång period så jag har ett antal bilder uppe där men får inte tag på dem eftersom att jag har lösenordsskyddat den. Det var smart då, men nu har jag glömt bort lösenordet. Moment of brightness I must say.

Ska väl hacka vidare...

Toodles!

Cashmas

Jag har tänkt  på en sak: När man var liten så fick man så sjukt mycket julklappar, men nuförtiden så får jag typ inga. Och det suger. Alla julklappar går typ åt till mina småbröder.

Önskar nästan att jag inte hade fått så jävla mycket julklappar när jag var liten så att jag kunde uppskatta julen som den är; middag, Kalle Anka och släktingar.

Men det är klart, vad ska barnen säga till sina kompisar om de inte fått julklappar under lovet?

 

Toodles!


Blä

Usch vad Coca Cola Light är äcklig. Cola Zero slår den med längder.



Toodles!

Mumch!

Glömde totalt bort att köpa normal mat idag så beställde in en pizza, Hawaii of course.

 

Är det illa att jag har pizzabudet som kontakt i mobilen?

Toodles!


Kärlek

Jag är föresten väldigt förälskad i två låtar just nu:

Nelly – Just A Dream - Main

Christina Aguilera – I Am


Staden

YAJKS VAD KALLT DET ÄR UTE!! Har typ köldskador.

Nu har jag i alla fall kommit hem från en runda på stan med Halumi (internt smeknamn som jag och Ellie använder generöst på varandra). Skulle egentligen leta efter maskeraddräkter men det var så sjukt mycket folk inne på Butterix så vi flydde ut från affären på en gång. Istället gick vi på stöveljakt, Halumi har ju så svårt för att hitta stövlar (vi hittade inget idag heller).

Jag köpte mig ett lipbalm från Bodyshop med hampa i, ska tydligen vara skitbra för torr hud. Sedan köpte jag en "gööörsnygg" ring från Ur & Penn och ett par balla skinnhandskar från Scorett. Är måttligt nöjd med mina inköp idag måste jag säga.







Toodles!

Maskerad och hampa

Sådär, nu har jag snackat lite med Halumi och hon hade inte heller något att göra idag så ska träffa henne vid Åhléns klockan två. Vi tänkte kolla lite efter Halloweendräkter och sen tänkte jag även svänga förbi BodyShop och köpa deras nya bodybutter med hampa i.

Måste skynda och fixa mig nu!

Toodles!


Torsdag

Just nu är klockan 11.08 och jag ligger fortfarande kvar i min säng, vaknade för runt en halvtimme sen men jag orkar inte riktigt gå upp ännu. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, de flesta jobbar eller pluggar (på plats, till skillnad från mig).

Kanske ska ta och ringa Halumi och kolla vad hon gör?


Toodles!




Första

Sådär, nu ska vi se om jag lyckas hålla den här bloggen vid liv. Har haft ett flertal bloggar innan men har alltid lagt ner alla för eller senare. Anledningen är nog mest för att jag har skrivit om sådant som jag egentligen inte pallar skriva om 24/7 så som mode t. ex. Det skulle vara hur kul som helst att vara modebloggare men jag är inte tillräckligt självupptagen för att vara det.

Så den här bloggen kommer vara som en gammal vanlig hederlig blogg, om mig, min vardag och hur den senaste latten jag drack smakade (skämt... or?)

Ni kan kalla mig Lex, jag är 21 år och bor i den fina staden Stockholm. Är inneboende hos en utav mina bästa vänner och hennes familj, dock bor jag mest hos min pojkvän i Södertälje nuförtiden. Jag pluggar arkeologi på distans och gillar att umgås med vänner på min fritid.

Har funderat lite på om jag ska nämna riktiga namn i den här bloggen och bestämt mig för att göra det lite då och då, ni lär nog lista ut vem som är vem om ni följer den här bloggen.

Toodles!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0